(Poistunut julkaisusta)

VERKKOJOHTAJA
Rovakaira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Oletko sinä verkkoliiketoiminnan, kehittämisen ja tulosvastuullisen johtamisen ammattilainen Lapin suurimpaan sähköverkkoyhtiöön? Kiinnostaako Sinua uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittaminen ja verkostojen rakentaminen?

Nykyisen tehtävänhaltijan jäädessä eläkkeelle etsimme verkkojohtajaa, jonka vastuulla on Rovakairan verkkopalveluiden liiketoiminta. Organisaatiossasi työskennellään verkko-omaisuuden kehittämisen, suunnittelun, verkon käytön, valvonnan ja maankäyttösopimusten parissa. Kehität toimintaa ja omaisuuden hallintaa tehokkaammaksi ja riskittömämmäksi sekä vastaat säävarman verkon investointiohjelmasta.  Toimialan muuttuessa kartoitat uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä rakennat verkostoja alan toimijoihin. Toimit esimiehenä verkkopalveluiden henkilöstölle ja kuulut Rovakairan johtoryhmään. Työskentelet Rovakairan uudessa toimistossa Napapiirillä, Rovaniemellä.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, insinööri) sekä kokemusta tulosvastuullisista esimiestehtävistä energia-alalta, mielellään verkkoliiketoiminnan puolelta. Sinulla voi olla myös työkokemusta esimerkiksi telealalta, rakennusurakoinnin puolelta tai suunnittelutoimistoista.  Haemme henkilöä, jolla on asiantuntemusta ja näkemystä toiminnan kehittämisestä, kykyä verkostoitua ja johtaa asiantuntijoita. Toivomme, että olet henkilönä positiivinen, kehitysmyönteinen ja yhteistyökykyinen. 

Tarjoamme Sinulle luotettavan työnantajan etujen lisäksi tilaisuuden olla avainroolissa sähkötoimialan muutoksessa taloudellisesti ja toiminnallisesti vakaassa konsernissamme. Verkkojohtajan tehtävässä pääset kehittämään verkkopalveluita ja - toimintaa alueella, jossa on  erityispiirteinä voimakkaasti kasvavat matkailukeskukset ja kaivostoiminta. Rovakairan sähköjakelualue on pinta-alaltaan Suomen suurimpia. Pääset johtoryhmätyöskentelyn kautta vaikuttamaan myös yhtiön liiketoimintaan laajemmin.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 2.2.2019.