(Poistunut julkaisusta)

Verkkoasiantuntija
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Verkkoasiantuntijoita

Haemme nyt verkkoasiantuntijoita vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun alueelle. Työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä, mutta joissain tilanteissa tehtävät saattavat edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tukena työssäsi on muu IT-organisaatiomme.

Verkkoasiantuntijan tehtäväkokonaisuus käsittää muun muassa Securitaksen oman sisäisen sekä palvelutuotannossaan käyttämiensä verkkojen ja niissä käytettävien laitteiden hallinnoinnin, ylläpidon ja kehityksen yhdessä verkkopäällikön kanssa

Edellytämme

  • laaja-alaista osaamista verkkojen, verkkolaitteiden ja reititysteknologioiden osalta
  • aiempaa päätoimista työkokemusta verkonhallinnan parissa (esim. verkko-administrator)
  • ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
  • teknisten turvallisuusjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mukavan ja joustavan työympäristön sekä haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän turvallisuusalan johtavassa konsernissa. Pääset seuraamaan alan nopeaa kansainvälistä kehitystä Suomen näkökulmasta.

Hakuohjeet

Kerro hakemuksessasi osaamisalueistasi, tähän tehtävään liittyvästä työkokemuksestasi esim. teknologia- ja tuotetasolla. Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta 29.11.2018 mennessä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.