(Poistunut julkaisusta)

Verkko-opetuksen asiantuntija
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Motivoiko sinua hyvä oppiminen? Haluatko olla mahdollistamassa maailman parasta digitaalista oppimiskokemusta? Onko sinulla vahva motivaatio oppia ja jakaa osaamistasi uusista opetus- ja oppimismenetelmistä?


Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme verkko-opetuksen asiantuntija opetusteknologian käytön kehittämiseen ja tukeen.

Keskeisenä tehtävänäsi on verkkotuettujen tai kokonaan verkossa suoritettavien kurssien pedagoginen ja opetusteknologinen tuki ja konsultaatio. Innostat, koulutat ja perehdytät opetushenkilökuntaa sekä ratkaiset tukipyyntöjä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on myös kyky toimia yksittäisen digitaalisen palvelun pääkäyttäjänä ja tehdä päätöksiä palvelun suuntaviivoista.

Työskentelet osana tiimiä, joka vastaa digitaalisten opetuksen ja opiskelun palveluiden tuesta sekä kehittää Aalto-yliopiston digitaalista opetusta yhteistyössä mm. pedagogisten asiantuntijoiden sekä IT-palveluiden ja kehittämishankkeiden toimijoiden kanssa.

Etsimme nyt tiimiimme innovatiivista, toimeenpano- ja yhteistyökykyistä tiimipelaajaa joka on motivoitunut opettajien arjen tarpeista lähtevään kehitystyöhön sekä osaa hyödyntää organisaatiossa olevaa asiantuntemusta. Työssä pääset mukaan digitaalisen opetuksen ja oppimisen palveluiden kehittämiseen Suomen innovatiivisimmassa yliopistossa. Olet osa loistavaa tiimiä, joka tukee, auttaa ja innostaa toinen toistaan ja pääset työskentelemään Aallon mitä mainioimpien asiakkaiden – Aallon opiskelijoiden, professoreiden ja lehtoreiden kanssa.

Edellytämme verkko-opetusosaamista ja pedagogista osaamista, korkeakouluopetuksen tuntemusta, kokemusta verkko-opetuksen toteuttamiseen liittyvästä asiantuntijatuesta tai omaa opetuskokemusta, Moodle -järjestelmän käyttötaitoa, hyvää ICT-perusosaamista, korkeakoulututkintoa sekä aktiivista, itsenäistä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Olisit huippuhakija, jos sinulla on jonkin opetusteknologian osa-alueen tai tieteenalan erityispiirteiden tuntemus (esim. kielten opetus verkossa, matemaattisten aineiden verkko-opetus, ohjelmoinnin opetus tms.) sekä laaja-alainen ymmärrys ja kokemus opetuksen ja opiskelun tuen tai osaamisen kehittämisen digitaalisista palveluista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Salmio, sähköposti: esa.salmio@aalto.fi, puh. 050 5142907.

Hae tehtävää lähettämällä CV ja hakemus Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 10.11.2019. Tehtävä on vakituinen ja haluaisimme sinut mukaan joukkoomme mahdollisimman pian!