(Poistunut julkaisusta)

Verkko-omaisuuspäällikkö
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

HAEMME JUURI SINUA VERKKO-OMAISUUSPÄÄLLIKÖKSI

Johdat lämpöyksikön verkko-omaisuustoimintoa ja olet keskeisessä roolissa varmistamassa kaukolämmön ja -jäähdytyksen sekä höyryn tuotantoon liittyvän verkko-omaisuuden häiriötöntä toimintaa. Verkko-omaisuuspäällikkönä vastaat siitä, että verkko-omaisuutta käytetään, kunnossapidetään sekä rakennetaan yhtiön tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat mm. verkkojen investointien pitkäntähtäimen suunnittelu ja toteutus, käyttö ja kunnossapito sekä verkon tietojärjestelmien ja dokumentoinnin kehitys. Lisäksi vastaat hankintojen tarjouskyselyistä ja kilpailutuksista. Toimit verkko-omaisuustoiminnon esimiehenä Lämpö-yksikön johtajan alaisuudessa.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta soveltuvalta tekniikan alueelta sekä yli 10 vuoden kokemusta ja ammattitaitoa vastaavantyyppisistä tehtävistä isojen kaukolämpöverkkojen alueelta. Tunnet virtaustekniikan ja sen mallintamisen sekä tuotannon ja verkon optimoinnin periaatteet hyvin. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet tottunut toimimaan asiakaspalvelutilanteissa. Tulet toimeen myös englannin kielellä. Laadukas tekeminen on sinulle kunnia-asia.
 

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön sekä näköalapaikan innovatiiviselle energiatoimialalle. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 29.4.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa Lämpö-yksikön johtaja Jari Kuivanen p. 050 557 3261 to 18.4. klo 13-15 ja ke 24.4. klo 12-14.

Turku Energia on savuton työpaikka.