Verkko- ja palvelinasiantuntija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Yrityksen kasvun ja kehittymisen myötä SwanIT etsii nyt asiakaspalveluhenkistä

Verkko- ja palvelinasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteelle. 


Työtehtävät

Osana kolmen hengen projektitiimiä työskentelet vastuullisessa roolissa nimettyjen asiakkuuksien parissa laajasti verkko- ja palvelinpuolen projektien parissa aina suunnitteluvaiheesta ylläpitoon asti.

Edellytykset

Etsimme kokenutta asiantuntijaa, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti laajassa ja monipuolisessa roolissa. Oleellista on, että sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä verkko- ja palvelinpuolen ratkaisujen suunnittelusta ja toteutustyöstä. Verkkoympäristöjen reititysprotokollat, vikasietoisuusratkaisut, palomuurit, VPN ratkaisut sekä tietoturva-asiat ovat sinulle tuttuja ja kykenet tuomaan omia näkemyksiä sekä konsultoimaan asiakkaita näiden suhteen.

Palvelinpuolelta toivomme, että sinulla on vahvaa kokemusta Microsoft palvelinkäyttöjärjestelmien- ja teknologioiden parista. Automatisointi, skriptaus, virtualisointiratkaisut sekä valvonta- ja varmistusratkaisut ovat sinulle myös tuttuja ja osaat työskennellä näiden parissa itsenäisesti. 

Tehtävässä hyödynnetään seuraavia työkaluja ja teknologioita:

  • alan sertifikaatit kuten Microsoft, Cisco, HPE Aruba, Fortinet
  • BGP, OSPF
  • Fortigate
  • Azure Active Directory
  • ADFS, PKI
  • Hyper-V
  • InTune
  • tietokantaratkaisut (MS SQL, Oracle)

Tarjolla on

Olet etsimämme henkilö, sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisu- ja viestintätaidot ja omaat positiivisen ja sosiaalisen asenteen. Swan IT tarjoaa tiiviin kasvuyhtiön tarjoamia erinomaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja kehittymiseen monipuolisissa ja laajassa tehtävässä yhdessä rennon tiimin ja kansainvälisten asiakkaidemme parissa. Saat yhtenäisen, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä modernit työvälineet kehittymisen tueksi. Pääset osaksi pientä, ketterää ja iloisella asenteella varustettua työyhteisöä, jonka toiminnasta on karsittu pois turha byrokratia sekä hierarkia ja jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla esille sekä jättää omaa käden jälkeään. Swan IT:n toimitilat sijaitsevat sujuvien kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Tapiolassa. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi kera meille mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkaisivat mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolia IT:stä Sigrid: sigrid@poolia.fi / 020 7290 839.

SwanIT

SwanIT on suomalainen perheyritys ja ylpeä historiastaan. Vuonna 2017 tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen jatkamme perinteikkään LAN Group Finland Oy:n jalanjäljissä, yli 30 vuoden kokemukseen nojaten. Pitkän historiansa aikana yrityksemme on tullut tunnetuksi luotettavuudesta, joustavuudesta sekä iloisesta ja osaavasta tiimistä. Tämän ansiosta meillä on ollut ilo palvella luottoasiakkaitamme kaikilla toiminta-alueillamme jo yli 20 vuoden ajan.

Odotamme tulevaisuudeltakin yhä syvenevää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Kehittyvät digitaaliset työvälineet ja teknologia mahdollistavat liike- tai järjestötoiminnan tehostamisen aivan uudelle tasolle ja haluamme toimia asiakkaidemme oppaina ja tukena matkalla kohti yhteisiä tavoitteita.

Yhdessä luodut arvomme joustavuus, luotettavuus, osaavuus, huumorintaju ja tasa-arvo ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot