(Poistunut julkaisusta)

Verkko- ja paikkatiedon osaajia
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Tulet työskentelemään verkko-omaisuuden ylläpito- sekä palvelutehtävissä yhdessä muiden paikkatiedon, verkkotietojärjestelmien sekä maanmittauksen ammattilaisen kanssa. Vastuullasi on kaikkien omien verkkojemme; sähkö, lämpö, vesi ja viesti sekä yhteistyökumppaneidemme verkkoaineistojen ylläpito. Työskentelet myös yhdessä Pisara® asiakkaidemme sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Sopivan henkilön löytyessä tehtävä voi sisältää myös esimiestehtäviä.

Olet ominaisuuksiltasi tarkka ja tehokas sekä osaat toimia sujuvasti eri sidosryhmien, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Asetat mielelläsi riman korkealle ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta. Toisaalta tiedät, ettei tuloksia voida saavuttaa ilman pitkäjänteistä työtä ja vahvaa tiimipelaamista.

Sinulla on esimerkiksi maanmittausalan koulutus tai muu soveltuvan alan koulutus ja vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavantyyppisestä työstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on kyky kyseenalaistaa, visioida ja ajatella luovasti. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Projektityöskentely on sinulle luontevaa ja digitaalinen maailma tuttu.

Arvostamme verkko- ja paikkatieto-ohjelmien (Trimble NIS, KeyAqua tai ArcGIS) osaamista, kokemusta aineistojen konvertoinnista sekä aineistojen analysoinnista.

Paikkatietoon perustuvan omaisuudenhallinnan tehtävien tarpeiden laajentuessa tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja työntekemisen tapoihin. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön/henkilöiden mukaan. Olet osa reipasta työyhteisöä, jossa tehokkaan työskentelyn lomassa on aikaa myös ilolle. Toimiala on isojen muutosten edessä, joten vaikutat aitiopaikalla yhtiömme palvelutarjoamaan.

Tehtävä on voimassa toistaiseksi ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Kimmo Järvinen p. 040 653 2073, 23.8 kello 09-11 ja 30.8 kello 09-11, kimmo.jarvinen@jenergia.fi