(Poistunut julkaisusta)

Verhoilijoita Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2019

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluatko seurata läheltä korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle VERHOILIJOITA Lahden tehtaalle.

Isku on toimialansa innovatiivinen edelläkävijä. Iskun huonekalutehtaan koneet ja linjastot ovat täysin uusia ja edustavat osaltaan maailman moderneinta tuotantoteknologiaa. Moderni teknologia ei kuitenkaan pärjää yksin, vaan täydentyy työntekijöiden rautaisella ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella. Liity siis joukkoon! Lue lisää Iskusta: https://www.isku.com/fi/isku

Tehtävät Iskulla ovat puusepänteollisuuden tuotantotyötä. Tässä tehtävässä työskentelet seinäkkeiden, työtuolien tai sohvien verhoilussa. Valtaosa työstä tehdään 2-vuorotyönä, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työsuhde on määräaikainen: työt alkavat sopimuksen mukaan ja ovat eripituisia määräaikaisuuksia.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Sinulla on hyvät kädentaidot ja perustyökalut ovat sinulle tuttuja. Aiempi kokemus verhoilusta on tässä tehtävässä välttämätön: voit olla jo kokenut verhoilija tai vasta opiskelemassa alalle. Tehtävät vaativat hyvää fyysisistä kuntoa. Eduksi katsomme myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 31.12.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575 tai katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.