(Poistunut julkaisusta)

Verhoilija (metalliteollisuus), Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA VERHOILIJAA Nastolaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi ovat liikunta-, kuntoutus- ja kauneusalan laitteiden monipuoliset verhoilun vaihetyöt. Pääasiallinen työtehtäväsi on ompelu, mutta lisäksi leikkaat niin kangasta kuin kumia ja pyöristät vaneria.

Edellytämme sinulta verhoilijan koulutusta ja/tai työkokemusta. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut alan tekijä.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta sekä huolellista työnjälkeä. Haluat työskennellä tiiviissä työyhteisössä ja olla mukana kehittelemässä uusia tuoteinnovaatioita.

Asiakkaamme tarjoaa rennon ja tiiviin työilmapiirin sekä työsuhde-edun liikuntapalveluihin. Työaikasi on ma-pe (yksivuorotyö) liukuvalla työajalla. VIikkotyöaika on 37,5 h. Työntekijän on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vuokratyösuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213 ja Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: verhoilu, päällystäminen, ompelu, päällystäjä, ompelija, metalliteollisuus