(Poistunut julkaisusta)

Venttiiliasiantuntija
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Venttiiliasiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt venttiiliasiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa venttiileihin liittyviä teknisiä selvityksiä, vaatimustenmukaisuuden ja teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointia, venttiileihin liittyvien muutostöiden ohjaamista. Osallistut myös uushankintoihin. Työ edellyttää lisäksi venttiilien rakenteiden ja teknisten ratkaisujen tuntemusta ja ymmärtämistä. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. konetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Työkokemus venttiilien valmistuksesta, suunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. 040-0949 008.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!