(Poistunut julkaisusta)

Venttiiliasentaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

 

Tehtävän kuvaus

 

Haemme venttiilitehtaallemme Vantaalle asentajaa raskaiden venttiileiden ja venttiiliyhdistelmien valmistukseen vakinaiseen työsuhteeseen. Asentajana työhösi kuuluu raskaiden venttiilikokonaisuuksien kokoonpanotyötä yksittäiskappaleista alkaen sekä muita mekaanisia asennustöitä venttiileiden parissa. Työt sisältävät myös sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennustöitä.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla kone- ja metallialan työtehtäviin sopiva ammattikoulutus, reipas ja positiivinen ote työhön sekä mielellään aikaisempaa kokemusta konepaja- tai prosessiteollisuudesta. Odotamme sinulta tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta päivittäisessä toiminnassa.

Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävään kuuluu raskaita nostoja, joten nostoturvallisuus on erittäin tärkeää. Aikaisempi kokemus raskaiden kappaleiden parissa työskentelystä katsotaan eduksesi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, osaavien ja mukavien kollegoiden tuen sekä loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana venttiiliyhdistelmien tuotantoprosessia suuressa kansainvälisessä yrityksessä.

 

Lisätietoa

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian ja viimeistään sunnuntaina 9.9.2018. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Tero Purosuo, puh. +358503171579, puhelut arkisin klo 12-14.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.