(Poistunut julkaisusta)

Venttiiliasentaja teollisuuskohteeseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Porvoon tiimimme etsii nyt uutta työkaveria porukkaansa. Venttiiliasentajan tehtävänä ovat venttiiliasennukset ja venttiilien huoltaminen teollisuuden asiakaskohteessa Kilpilahdessa. Venttiilihuoltojen lisäksi työnkuvaan kuluu myös muut mekaanisen kunnossapidon työt tarkentuen valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä useamman vuoden kokemusta venttiilihuollosta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja olet tottunut käyttämään raportoinnissa mobiilitekniikka. Kokemus teollisuuden kone- ja laiteasennuksista sekä hyvä koneistustaito katsotaan sinulle eduksi. Pärjäät porukassamme reippaalla ja motivoituneella asenteella työntekoa kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Juha Puustinen, p. 040 519 0044.

Hae tehtävää 31.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.