(Poistunut julkaisusta)

Venttiiliasentaja teollisuuskohteeseen
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Porvoo

Oletko asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka etsii uusia haasteita ja kokemuksia? Hae heti mukaan huipputiimiin Porvooseen! Venttiiliasentajan tehtävänä ovat venttiiliasennukset ja venttiilien huoltaminen teollisuuden asiakaskohteessa Kilpilahdessa. Venttiilihuoltojen lisäksi työnkuvaan kuluu myös muut mekaanisen kunnossapidon työt tarkentuen valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuva koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta venttiilihuollosta. Tehtävä edellyttää myös hyviä ATK-taitoja. Kokemus teollisuuden kone- ja laiteasennuksista tai hitsaustaito luetaan hakijalle eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Juha Puustinen p. 040 5190 044. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 050 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae tehtävää 19.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen kotisivujemme oheisen linkin kautta.