(Poistunut julkaisusta)

Venevakuutusmyyjä
Alandia Vakuutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Alandia Vakuutus on kehittyvä meri- ja venevakuuttamisen asiantuntija. Tasaisesti kasvava huviveneliiketoimintamme kattaa jo noin 30 000 venettä, joiden yhteenlaskettu arvo kohoaa 1,2 miljardiin euroon.

Pitkä kokemus alalta on tehnyt meistä venevakuutusten erityisasiantuntijoita. Tasokkaan asiakaspalvelun ja kunnianhimoisten vakuutusratkaisuidemme ansiosta maineemme veneenomistajien keskuudessa on hyvä. Tunnemme asiakkaiden tarpeet ja tiedämme kuinka toimia, jos vahinko on tapahtunut. Voimme ylpeydellä todeta palvelevamme tyytyväisiä asiakkaita ympäri Pohjoismaita. Haemme nyt myyjää vahvistamaan huvivenetiimiä Helsingissä.

Oletko uusi huippumyyjämme?

Vene on asiakkaillemme usein kiinnostuksenkohteista tärkein, ja meihin sen vakuuttajana kohdistuu suuri vastuu. Olet etsimämme henkilö, jos ymmärrät asiakkaan tarpeet ja haluat auttaa löytämään niihin ratkaisun. Tunnistat tilaisuudet ja tartut niihin hakien määrätietoisesti uusia kauppoja. Olet taitava neuvottelija, hakeudut proaktiivisesti asiakasyhteyksiin eri kanavia hyödyntäen ja luot luontevasti pitkäkestoisia suhteita.

Sinulla on kokemusta online- ja etämyynnistä, ja tiedostat tuotetuntemuksen arvon. Tärkeintä on kuitenkin tinkimätön tahto kehittää itseäsi, myyntitoimintoja sekä yhtiötä yhdessä kanssamme. Toivomme että käytät suomea sujuvasti ja ruotsinkielesi on vähintään tyydyttävää.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen ja kiinteän kuukausipalkan. Me Alandialla uskomme toisiimme ja arvostamme kollegoitamme. Toivomme samaa sinulta.

Työnantajana edustamme sekä vakautta että dynaamisuutta; Meillä nautit turvallisesta työsuhteesta ja reiluista eduista päästen samalla osalliseksi mittavaa palveluiden digitalisointihanketta. Yhdessä kehitämme Pohjoismaiden parasta venevakuutusalan asiakaskokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Victoria Pasternack, puh. 0400 418 928, victoria.pasternack@alandia.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä siis hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.11.2018. Hakemuslomakkeen löydät täältä