(Poistunut julkaisusta)

Venesähköasentaja, Hopeasalmen Telakka Oy (Porvoo/Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Hopeasalmen telakka on pitkään alalla toiminut ja kasvava 10 hengen yritys, jonka telakat sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa. Yritys on erikoistunut isojen huvialusten ylläpitoon ja korjaukseen. Lisää tietoa toiminnasta yrityksen kotisivuilta: www.hopeasalmentelakka.fi

Etsimme nyt Hopeasalmen telakalle venesähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Pääasialliset työtehtävät ovat lämmityslaiteasennukset, navigointielektroniikan asennukset, sähkövikojen esim. ukkosvaurioiden korjaukset, maasähköjärjestelmien ja 12V järjestelmien päivitykset, keulapotkuriasennusten sähköosuus, ankkurivinssien asennukset, ym. muiden varusteiden asennustyöt. Töitä tehdään talvikaudella pääasiassa Porvoon Tolkkisissa ja kesäkaudella Helsingin Mustikkamaalla. Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30.

Hakijoilta toivomme:
- kokemusta veneiden parissa työskentelystä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, autosähkö-, teollisuusasentaja)
- innokasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan
- halua ja kykyä oppia uutta
- kiinnostusta alaa kohtaan

Lisäksi katsomme eduksi:
- soveltuvan työkokemuksen
- veneilyharrastuksen
- sähköasentajan luvat

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön. Lisäksi tarjoamme kilpailykykyisen palkkauksen sekä lounasedun.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.