(Poistunut julkaisusta)

Venesähkö- / laiteasentaja, Meriel Oy (Vantaa)
Meriel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Meriel Oy on vuonna 1995 perustettu venesähkötöihin erikoistunut yritys. Meriel Oy tarjoaa sähköalan palveluita asiakkaiden persoonallisiin tarpeisiin. Merielistä saa kaiken tarvittavan laitteista suunnitteluun ja asennustyöhön. Tarjolla on palveluita huviveneilijöille, ammattimerenkulkijoille, karavaanareille ja vapaa-ajan asunnon omistajille. Lisätietoa yrityksen kotisivuilta: www.meriel.fi

Etsimme nyt joukkoomme venesähkö- / laiteasentajaa. Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Työpäivä voi pitää sisällään mm. lämmityslaiteasennuksia, navigointielektroniikan asennuksia ja muita korjaussähkötöitä. Töitä tehdään talvikaudella pääosin yrityksen toimipisteessä Vantaalla. Kesäkaudella työtä tehdään myös asiakkaiden luona ympäri pääkaupunkiseutua. Työajat arkisin klo 09-17.

Hakijalta edellytämme sähköistysalan perustutkintoa sekä innokasta ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen veneiden parissa työskentelystä ja korjaussähkötöistä. Tärkeimpänä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme tulevalle työntekijälle kattavan perehdytyksen työhön, monipuolisen työnkuvan, lounasedun ja mukavan työyhteisön.

Työt alkavat puolen vuoden määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.