Venemoottoriasentaja / ajoneuvoasentaja (Rymättylä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Ajolanranta Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, joka toimii historiallisessa ja viihtyisässä perinnemaisemassa. Yritys on Länsi-Suomen merkittävimpiä venetelakoita, telakoiden vuosittain lähes 300 matka- ja huvivenettä. Olemme tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta, monipuolisesta osaamisesta ja kasvuhalusta sekä pitkistä asiakassuhteista. Asiakkaamme ovat intohimoisia veneilijöitä, jotka arvostavat toimivaa, luotettavaa ja siistiä venettä. Lisätietoa yrityksestä www.ajolanranta.fi

Etsimme nyt venemoottoriasentajaa/ajoneuvoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen venetelakalle Rymättylään.

Työtehtäviin sisältyy moottoreiden huoltoa, korjausta ja asennustehtäviä. Monipuolinen tehtävä voi sisältää myös muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä. Työt tehdään pääsääntöisesti venetelakalla ja se sijaitsee Naantalin Rymättylässä, noin 32km Turun keskustasta.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta moottoreiden huoltamisesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle.

Eduksi katsomme veneiden ja venemoottorien tuntemuksen, sekä aikaisemman kokemuksen moottorihuollosta, korjauksesta ja asennustehtävistä. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412744
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rymättylä