Veneenrakentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Haemme asiakkaallemme Kontiolahteen veneenrakentajia pidempiaikaiseen työhön.

Työarkesi koostuu lasikuituveneiden rakentamisesta ja varustelusta, jolloin työtehtävinäsi on mm. veneiden kokoonpanoa, laminointia ja pienosien valmistusta.

Etsimme innokkaita, oma-aloitteisia ja sitoutuneita oppijoita, jotka ovat työssään huolellisia sekä pitävät käsillä tekemisestä. Emme vaadi työhön aikaisempaa kokemusta, sillä sinua odottaa kattava perehdytys ja ammattitaitoiset henkilöt, jotka tukevat alkutaivaltasi. 

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työtä tehdään päivävuoroissa ja työt alkavat sopimuksen. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Lisätietoja:
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot