(Poistunut julkaisusta)

Veneenrakentaja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

TerhiTec Oy on Euroopan johtavia venevalmistajia, jonka tunnetut venemerkit ovat Terhi ja Silver. Yhtiö on valmistanut jo yli 220.000 venettä vuodesta 1972. Tänä vuonna valmistuu noin 3.500 venettä kahdessa tehtaassamme. TerhiTec kuuluu suomalaisen Otto Brandt -perheyhtiön konserniin. Konsernin myynti on noin 90 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee n. 200 henkilöä. Otto Brandt -konserni toimii kokonaisvaltaisesti laadukkaiden vapaa-ajan tuotteiden myynnissä ja palveluissa. Konserni edustaa maailmanluokan tuotemerkkejä kuten Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai ja Yanmar. Konserniin kuuluva vähittäiskauppaketju Bike & Boat World on Suomen suurin moottoripyörä-, vene- ja mönkijäkauppa.      www.otto-brandt.fi

Etsimme asiakkaallemme VENEENRAKENTAJAA Rymättylään. Työ on kokoaikaista ja toistaiseksi voimassaoleva. Työtä tehdään aamuvuorossa mutta valmius 2-vuorotyöhön on oltava. 

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta alalta. Sinulla pysyy kuitenkin työkalut hyppysissä sekä olet motivoitunut työhön. Pystyt tekemään tiimissä töitä sekä sitoudut työhösi. Sinulla on hyvä suomenkielen taito.

Tässä työssä tarvitset oman auton. 

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Laine

p. +358403075013
minna.laine@eezy.fi

Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.