(Poistunut julkaisusta)

Veneenrakentaja, Veneveistämö Janne Pettersson Oy (Helsinki)
Veneveistämö Janne Pettersson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Veneveistämö Janne Pettersson Oy on vuonna 1998 perustettu veneiden kunnostukseen keskittyvä yritys, joka toimii Helsingissä Suomenlinnan perinteisellä telakka-alueella. Veneiden käsittely niin ulkona kuin hallissakin tapahtuu trukkien ja nosturien avulla asiallisesti ja turvallisesti. Veneveistämön käytössä on suuri lämmin halli, jossa on veistämön normaalit työkalut ja koneet. Lue lisää osoitteesta www.venepuuseppa.fi.

Veneveistämö Janne Pettersson Oy etsii nyt kauttamme veneenrakentajaa vahvistamaan tiimiään kevätsesongin ajaksi.

Työnkuva on monipuolinen sisältäen venealan yleiset työt, missä työtä tehdään sekä ulko- että sisätiloissa. Tehtävässä hoidat mm. pintakäsittelyt, puu- ja lasikuitutyöt sekä telakkatyöt. Töitä tehdään arkipäivisin klo 8-16 (37,5h/vko). Töitä on tarjolla kevätsesongin ajaksi (maaliskuu-kesäkuu).

Odotamme hakijalta alan koulutusta. Voit olla joko alaa opiskeleva tai juuri veneenrakentajaksi valmistunut tuleva ammattilainen. Veneenkäsittelytaito ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Odotamme sinulta itsenäistä ja ahkeraa työotetta, mutta koulutusta ja ohjeistusta on tarjolla työn ohessa.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden oppia alan ammattilaisilta ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Työ tapahtuu Suomenlinnan upealla telakka-alueella, missä pääset nauttimaan merituulesta töiden ohessa.
Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen, p. 050 411 0263. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.