(Poistunut julkaisusta)

Vene-laitemyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Etsimme asiakkaallemme Vääksyn ja Lahden toimipisteisiin tuloshakuista vene- ja laitemyyjää.

Toimenkuvaasi kuuluvat esisijaisesti myyntityö sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kokonaisvaltainen hoito. Myyjänä ymmärrät pitkien asiakassuhteiden merkityksen ja hoidat niitä järjestelmällisesti.

Odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Eduksi katsomme teknisen tuntemuksen veneistä ja laitteista, venemoottorit, mönkijät, moottorikelkat, yms. Eduksi katsotaan myös kokemus CRM-järjestelmistä. Olet nykyaikainen, ennakkoluuloton, työtä pelkäämätön, aktiivinen ja palveluhenkinen myyjä, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja motivoidut haasteista.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan kilpailukykyisellä palkalla. Työskentelet laadukkaiden ja tunnettujen vene- ja laitebrändien parissa. Sinulla on mahdollisuus toimia päätoimisesti Vääksyn ja Lahden toimipisteissä.

Jos myyntityö on verissäsi, niin hae paikkaa sivujemme kautta osoitteesta www.amiko.fi. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyrityksellemme.