(Poistunut julkaisusta)

Vendor Manager, Network & Security Services
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Connectivity-yksikössä vastaamme asiakkaidemme tietoliikenneliittymistä, -palveluista ja -ratkaisuista.

Haemme nyt Vendor Manageria Elisan Network & Security Services-yksikköön

Vendor Managerina sijoitut Connectivity-liiketoimintayksikköön, jossa palveluiden liiketoimintavastuu ja kumppanitoiminta ovat päivittäisen työn keskiössä. Tällä hetkellä Connectivity-liiketoimintayksikössä työskentelee kaiken kaikkiaan lähes 200 tietoverkkojen ammattilaista eri rooleissa. Kollegoinasi on kovan luokan osaajia – asiantuntijoita, ratkaisusuunnittelijoita ja Business Managereita tietoliikenne- ja tietoturvapalveluiden alueelta.

Nyt vahvistamme osaavaa ja tiivistä tietoliikenne- ja tietoturvapalveluasiantuntijoiden muodostamaa joukkuettamme, ja etsimme Vendor Manageria vastaamaan merkittävien kumppanuuksien koordinoinnista ja hallinnasta. Tarjoamme näköalapaikan johtavan suomalaisen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden B2B-puolen liiketoimintaan sekä loistavan mahdollisuuden työskennellä viimeisimpien teknologioiden ja palveluiden tarjoamien haasteiden parissa.

Vendor Managerina

 • Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi valmistajaportaalien pääkäyttäjänä toimiminen, valmistajakohtaisten taloudellisten ohjelmien tuntemus ja koordinointi, tuotteiden elinkaari-analyysi sekä promootio-ohjelmien tuntemus
 • Vastaat määriteltyjen valmistajien osalta valmistajasuhteiden käytännön hoitamisesta. Lisäksi voit toimia kyseisen valmistajan sisäisen informaatioportaalin pääkäyttäjänä
 • Osallistut oman vastuu alueesi kautta tuotteistamispäätöksiin ja myynnin tukemiseen mm. tukisopimusten osalta sekä valmistajakohtaisten koulutusten ja kompetenssien hallinnasta
 • Vastaat laitevalmistajien tukisopimusten seurannasta ja tuet tukipalveluiden myyntiä

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Vankkaa teknistä ja/tai myynnillistä kokemusta tietoliikennepalveluista
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja taitoa johtaa omaa työskentelyäsi menestyksekkäästi
 • Taitoa ja kykyä tehdä laajoja analyysejä ja tuottaa niistä hyödynnettäviä raportteja sekä tarvittavia toimenpiteitä
 • Esiintymistaitoja sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
 • Englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista
 • AMK-tasoista tutkintoa kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • Halua erottua joukosta, itseohjautuvuutta, asiakaslähtöisyyttä ja reipasta positiivista asennetta
 • Aitoa innostuneisuutta – Näet mahdollisuuksia, seuraat luonnostasi alan viimeisimpiä käänteitä ja nautit osaamisesi levittämisestä ympäristöösi!

Tiimisi jäseniä työskentelee niin Tampereella, Jyväskylässä kuin Helsingin Pasilan päätoimistolla. Meillä Elisalla työskenteletkin joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön verkko- ja tietoturvapalveluiden jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Juhaan (juha.hilden@elisa.fi tai 0505067766), joka kertoo sinulle mielellään lisää. Mahdolliset yhteydenotot keskiviikkona 4.4. klo 15-16 tai tiistaina 10.4. klo 16-17.