(Poistunut julkaisusta)

Venäjänkielinen palveluneuvoja työnhakijoiden neuvontapalveluun
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kokopäiväistä palveluneuvojaa pääkaupunkiseudulle. Työ alkaa loppuvuoden aikana/vuoden 2020 alussa.

Spring Housen palveluneuvojana ohjaat TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työnhaussa ja verkkoasioinnissa Uudenmaan TE-toimistossa pääasiassa pääkaupunkiseudun toimipisteissä (Itäkeskus, Tikkurila, Kamppi, Pasila, Leppävaara). Palvelun pääpaino on ilman ajanvarausta TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa, mutta työhön sisältyy myös ajanvarauksella tehtävää yksilö- ja ryhmäohjausta. Työskentelet osana tiimiä, jossa sinulla on 1-5 kollegaa paikalla riippuen toimipisteestä.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa ja noin vuoden verran kokemusta työnhakija-asiakkaiden ohjaus- ja valmennustehtävistä, henkilöstövuokrauksesta tai rekrytointipalvelujen toteuttamisesta. Lisäksi pystyt ohjaamaan asiakkaita suomen lisäksi myös englanniksi ja venäjäksi (vähintään kielitaitotaso B2).
Odotamme sinulta vilpitöntä halua ja taitoa kannustaa ja motivoida ihmisiä. Tehtävässä menestymisen edellytys onkin, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä ohjaaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä puhelimitse torstaisin klo 9-10 Silja Grönholmiin, puh. 0503849027 tai sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi. Vastaamme mielellämme yhteydenottoihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi