(Poistunut julkaisusta)

Venäjänkielentaitoinen ostoassistentti (SUORAREKRYTOINTI)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Dimexillä on tehty työvaatteita Pohjolan oloihin yli 30 vuotta. Työn perustana on jatkuva yhteistyö vaatteidemme käyttäjien kanssa. Dimex palvelee asiakkaitaan Leppävirran päämajalta käsin. Kasvuhakuisena yrityksenä Dimex on kasvattanut markkinaosuuttaan Suomessa ja Dimexin työvaatteita meneekin kasvavalla tahdilla myös vientiin. 

Haemme asiakasyrityksellemme Dimex Oy:lle Leppävirralle ostoassistenttia. Ostoassistentilta vaaditaan hyvää kielitaitoa: tarvitset hyvää suomen, venäjän ja englannin kielen taitoa, jotta menestyt tehtävässäsi. Ostajana toimit tiimin jäsenenä varmistaen, että tuotannolla on Dimexin toimitusvarmuus ja -nopeus huomioiden jatkuvasti käytettävissään sopiva määrä eri standardien mukaisia kankaita ja tarvikkeita työvaatteisiin. 

Lisäksi tehtävässäsi auttaa toimisto-ohjelmistojen hallinta, tahto oppia tarvittavat järjestelmät sekä tahto ottaa selvää asioista mm. tulliasiakirjoihin liittyen. Tulet hyvin toimeen ihmisten ja pienen kiireenkin kanssa. 

Rekrytoinnin kumppanina toimii RTK-Henkilöstöpalvelu ja  työntekijä palkataan Dimexin työntekijäksi. Lisätietoja työpaikasta antaa avainasiakaspäällikkö Pasi Hultunen, 044 412 4422, pasi.hultunen@rtkpalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.