(Poistunut julkaisusta)

Venäjänkielentaitoinen henkilöstökonsultti, Espoo
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia sekä yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Etsimme nyt tiimiimme Espooseen venäjänkielentaitoista

HENKILÖSTÖKONSULTTIA.

Henkilöstökonsulttina Aalto henkilöstöpalveluissa näpeissäsi on koko rekrytointipaletti kandin speksaamisesta lähtien. Ilmoitustekstin luominen, haastattelut ja varusteiden luovutukset ovat vain osa päivittäistä tekemistäsi. Myös muut HR-hallinnolliset asiat, kuten työtodistusten laadinta, palkanlaskennan avustavat toimet ja työntekijöiden tukihenkilönä toimiminen kuuluvat myös olennaisena osana toimenkuvaasi. Pidät myös yhteyttä asiakkaisiin, tuet työkavereitasi ja touhuat kaikkea mahdollista, mitä hektinen henkilöstötalon tekeminen kohdallesi heittääkään. Toimialasi keskittyy rakennusteollisuuteen, mutta osaamisesi mukaan tätä voidaan myös laajentaa.

Millaista työkaveria etsimme?

Etsimme rekrytointitiimiimme uutta jäsentä, jolla on kova energiataso ja hyvä paineensietokyky. Työ on paikoitellen erittäin hektistä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa olemme kaikkein parhaimmillamme. Yhdessä voitetaan ja yhdessä hävitään, joten uuden jäsenemme tulee olla joukkuepelaaja, joka auttaa myös kaveria menestymään ja ylittämään itsensä.

Itseohjautuva, motivoituu tavoitteiden saavuttamisesta ja on nälkäinen oppimaan uutta. Esimerkiksi näin voisi kuvata tehtävään soveltuvaa henkilöä. Työt edellyttävät myös hyviä ihmissuhdetaitoja, sillä työmme on monelta osin asiakaspalvelutyötä. Työssä tarvitset äidinkielentasoista venäjän kielen taitoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Hallitset myös sujuvasti Microsoft Office työkalujen käytön ja omaksut nopeasti uudet järjestelmät. Käytössämme on LikeIT HR-järjestelmä.

Valmista ammattilaista emme hae, mutta täysin noviisille homma ei välttämättä sovellu. Työtehtäviesi omaksumista helpottaa aiempi käytännön kokemus rekrytointiprosessien läpiviennistä ja/tai muista HR-tehtävistä vaikkapa HR-koordinaattorin tai rekrytointiassistentin tehtävissä. Lisäksi rakennusalan tuntemuksesta on ehdottomasti etua.  

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen roolin, jossa pääset sekä mittaamaan tasosi että kasvattamaan osaamistasi
  • Itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä henkilöstöalan ammattilaiseksi
  • Mukavat työkaverit ja tukea työssä menestymiseen
  • Kattavat työsuhde-edut; mm. yksityisen työterveyshuollon, lounasedun ja vapaan kuntosalin käytön
  • Joustavat työajat
  • Kattavan perehdytyksen tehtäviisi
  • Yhteiseen tekemiseen kuuluvat toimistoarjen ulkopuolelle sijoittuvat yhteiset tapahtumat ja virkistyspäivät

Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta, mutta tarkka aloituspäivä on sovittavissa. Toimistomme muuttaa syksyllä Helsinkiin Pasilaan.

Kiinnostuitko? Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeutumista. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi sekä kertoa lyhyesti itsestäsi ja soveltuvuudestasi tähän tehtävään.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoja työstä antaa,

Teemu Himanen
Yhteyspäällikkö

+358 40 045 8494
teemu.himanen@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipakkio- ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.