(Poistunut julkaisusta)

Venäjän kielen taitoinen terveydenhoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin työterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että hakijalla olisi hyvä venäjän kielen osaaminen suomen kielen lisäksi. Hakijalla tulee olla terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan koulutus ja mielellään jo työkokemusta takana, sekä tarvittavat Valviran laillistukset.

Työpaikka on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Iloinen, energinen asenne sekä aktiivinen työote on erityisen toivottavaa. Palkkaus on kilpailukykyinen ja mahdollisuus myös saada bonuksia.

Jätä hakemusta, jos paikka kiinnostaa ja kerro itsestäsi, osaamisestasi, koulutuksestasi sekä mitä olet aiemmin työksesi tehnyt. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana.

Lisätietoa Aleksandra Jounila puh. 040 585 5717

Avainsanat: terveydenhoitaja, työterveyshoitaja, terveydenhuolto, sairaanhoitaja, Helsinki, vakituinen työ