Velkajärjestelyprosessien asiantuntija Axactorille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme nyt asiakkaallemme Axactorille velkajärjestelyprosessien asiantuntijaa Back office -tiimiin Jyväskylän tai Helsingin toimistoon.

Axactor Finland Oy osa kansainvälistä Oslon pörssissä noteerattua Axactor-konsernia, joka toimii kuudessa Euroopan maassa ja työllistää yli 1200 työntekijää. Axactor on auttanut pankkeja, finanssialan yrityksiä ja ihmisiä saatavien hallinnassa vuodesta 2015. Olemme alusta alkaen keskittyneet älykkäisiin, digitaalisiin prosesseihin ja kasvaneet nopeasti Euroopan kymmenen suurimman perintätoimiston joukkoon. Olemme sitoutuneita löytämään kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme ja velallisten kohtaamiin haasteisiin, ja haluamme tarjota korkealaatuista palvelua.

Haemme nyt asiakkaallemme Axactorille kokenutta yksityishenkilöiden velkajärjestelyprosessien asiantuntijaa Collection Advisor Legal Collection -rooliin vakituiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä joko Axactorin Helsingin tai Jyväskylän toimipisteessä.

Työtehtäväsi:

Tässä tehtävässä pääset kehittämään yksityishenkilöiden velkajärjestelyprosesseja ja vastaat niihin liittyvistä tehtävistä ja perintätoimista, mm. velkajärjestelyn saldokyselyihin vastaamisesta ja velkajärjestelylausumien tekemisestä. Vastuullasi ovat myös velkajärjestelmien maksuohjelmien kirjaaminen ja seuraaminen sekä lisätilityksistä huolehtiminen. Pääset tekemään myös muita oikeudellisen perinnän ja insolvenssioikeuden tehtäviä työtilanteen niin salliessa. Lisäksi työtehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse eri sidosryhmille, mm. velallisille, käräjäoikeuteen, ulosottovirastoon, poliisille ja velkaneuvontaan.

Tehtävässä menestyäksesi arvostamme:

• Vähintään vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
• Pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa suomen ja tarvittaessa englannin kielellä
• Olet kehittämisorientoitunut ja timanttinen tiimityöskentelijä – autat ja tuet työkavereitasi ja asiakkaitasi menestymään
• Intoa oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi sekä yrityksen toimintaa – osaat suhtautua myös muutoksiin positiivisesti ja joustavasti
• Kykyä oppia nopeasti uusia järjestelmiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Axactorilla pääset työskentelemään merkityksellisissä työtehtävissä osana kansainvälistä työyhteisöä, jossa pääset mukaan rakentamaan markkinoiden parasta perintäpalvelua. Axactorilla pidetään hyvää työilmapiiriä arvokkaana, ja tästä osoituksena Axactor sai syyskuussa Great Place to Work -sertifikaatin. Saat ympärillesi mukavan ja viihtyisän työyhteisön, jossa autetaan toisia ja sparraillaan yhdessä tiimin kanssa. Axactorilla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Yritys tarjoaa työntekijöilleen mm. lounasedun, hyvän työterveyden sekä vuosittaisen virike-edun. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Axactorille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Axactoriin voit tutustua tarkemmin heidän nettisivuillaan: https://www.axactor.com/fi/.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Ennen lopullista valintaa tarkastamamme hakijalta luottotiedot, joissa ei saisi olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-koordinaattori Santeri Lahdelma, 040 688 6545 tai santeri.lahdelma@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot