(Poistunut julkaisusta)

Veden laadusta vastaava asiantuntija, Nivos Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018VEDEN LAADUSTA VASTAAVA ASIANTUNTIJA


Tule työskentelemään yritykseen, jossa viedään kehitystä eteenpäin!


Me Nivoslaiset teemme töitä asiakkaillemme suurella sydämellä ja intohimolla. Viemme asioita reippaasti eteenpäin ja kehitämme toimintaamme niin vesi-, energia- kuin nettipuolellakin


Etsimme nyt joukkoomme asiantuntijaa vastaamaan talousvedestä, vedenkäsittelyprosesseista ja niiden kehittämisestä osana Nivoksen käyttötiimiä.


Jos olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, sinua kiinnostaa työskentely modernissa edelläkävijäyrityksessä ja asiakkaiden hyvinvointi on sinulle ykkösasia, voit olla etsimämme henkilö.


Asiantuntijan tehtävänkuvaan kuuluvat mm.


  • Talousveden laadusta vastaaminen
  • Viranomaisyhteistyö ja raportointi
  • Osallistuminen investointi- ja kehityshankkeisiin
  • Yhteydenpito kumppaneihin ja asiakkaisiin

Tarkempi tehtävänkuva muokkautuu hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.


Avaimet menestykseen sinulla on, kun asenteesi on asiakaslähtöinen ja olet perehtynyt vesihuoltoon ja kiinnostunut sen kehittämisestä. Tärkeää on, että sinulla on vastuullinen, oma-aloitteinen ote tekemiseen sekä hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot.


Koulutukseltasi olet vähintään AMK-insinööri ympäristö- kemian tai vesihuoltotekniikan alalta ja sinulla on jo muutama vuosi työkokemusta laitos- teollisuus- tai prosessiympäristöistä.


Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa sinulla on sekä vastuuta että vapautta. Nivoksella sinua odottaa aktiivinen tiimi, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä kehittäen toimintaa ennakkoluulottomasti edelläkävijänä.


Toimipisteemme ja nykyaikaiset vedenottamomme sijaitsevat Mäntsälässä, jonne työmatka taittuu nopeasti vaikka pääkaupunkiseudulta. Suhtaudumme joustavasti etätyöhön ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus. (Sovellamme Energiateollisuuden työehtosopimusta)


Lähetäthän hakemuksesi 31.8.2018 mennessä oheisen hakulomakkeen kautta.


Työ on vakituinen ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Jarno Virtanen (Puh: 050 386 3954) tai 30.7. alkaen liiketoimintajohtaja Kimmo Rintamäki (Puh: 0400 723 823)


Nivomme yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta asiakkaamme voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto. Nivos Oy:n tytäryhtiöinä ovat Nivos Energia Oy ja Nivos Vesi Oy. www.nivos.fi