VBA-ohjelmoija (Excel), SOK IT- ja Digikehitys, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022
Etsitkö pitkäaikaista työtä, jossa pääset kehittämään olemassa olevia valikoimasuunnittelun työkaluja? Oletko kiinnostunut työskentelemään vähittäiskaupan prosessien ytimessä? Etsimme asiakasyrityksellemme SOK ITD:lle vakituiseen työsuhteeseen ulospäinsuuntautunutta ja kehittymishaluista VBA-ohjelmoijaa. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut VBA-osaaja. Mikäli nautit uusista haasteista ja haluat päästä sisälle vähittäiskaupan hankinta- ja valikoimasuunnitteluun, hae paikkaa pian!
KUVAUS
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan VBA-ohjelmoijana pääset osaksi asiantuntevaa kehitys- ja tuotevastaavien tiimiä, jossa vastuullasi on pääasiallisesti VBA-kehittämistehtävät. Mahdollisuuksien mukaan pääset osallistumaan myös tulevaisuuden työkalujen suunnitteluun ja tekemään yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vallilan Ässäkeskuksessa, mutta tiimissä tehdään joustavasti työtä myös etänä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimmalla yksityisellä työnantajalla ja kurkistaa vähittäiskaupan prosessien ytimeen
* Kattavan perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* VBA-kehittäminen

* Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
* Työtehtävä mukautuu hieman valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan


ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto - voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa
* VBA-ohjelmointiosaamista
* Kiinnostusta vähittäiskaupan alaa kohtaan
* Intoa kehittää omaa osaamista ja sitoutuneisuutta tehtävään
* Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Eduksi laskemme aiemman työkokemuksen kaupanalalta.

Lisäksi sinua kuvaavat seuraavat ominaisuudet:


* Rohkea - uskallat tarvittaessa pyytää apua
* Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen
* Olet taitava tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Helsinki (Vallila), osittainen etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita, kuten esimerkiksi ketjuohjaus-, valikoima-, hankinta- ja markkinointipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä.

SOK ja sen tytäryhtiöt yhdessä muodostavat SOK-yhtymän. SOK harjoittaa tytäryhtiöidensä kautta matkailu- ja ravitsemiskauppaa Suomessa, Pietarissa ja Virossa sekä marketkauppaa Pietarissa ja Virossa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551856
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki