(Poistunut julkaisusta)

Väylätyönjohtaja valtatiehankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme Joutsaan

Väylätyönjohtajaa valtatiehankkeeseen

Johdat työmaan toteuttamista oman vastuualueesi osalta. Suunnittelet työvaiheaikataulut yleisaikataulun mukaisesti ja laadit niiden pohjalta työvaihekohtaiset tehtävä- ja resurssisuunnitelmat sekä ohjaat ja valvot niiden toteutumista ja kustannustehokkuutta. Vastaat työkohteesi turvallisuussuunnitelmista ja varmistat, että turvallisuusmääräyksiä noudatetaan.

Meillä pääset toteuttamaan Suomen monipuolisimpia ja mielenkiintoisimpia infrahankkeita ja kehittämään osaamistasi väylärakentamisen moniosaajaksi.

Etsimme

Hakemamme henkilö on vahvat yhteistyötaidot omaava tiimipelaaja, joka toimii esimerkillisesti, tasapuolisesti ja vastuullisesti. Sinulla on paineensietokykyä ja sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Suunnitelmallisella ja järjestelmällisellä työskentelyotteellasi varmistat hankkeen etenemisen ja valmistumisen tavoitteiden mukaisesti, laatua ja työn turvallista toteutusta unohtamatta.

Sinulla on

  • hyvät johtamistaidot
  • kokemusta infrarakentamisesta, aiemman työkokemuksen väylä- ja ST-hankkeista katsomme eduksi
  • Tieturva 1-kortti, Tieturva 2-kortin katsomme eduksi
  • vähintään rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus

Eduksi katsomme kielitaidot sekä valmiuden hyödyntää työssä nykyaikaisia tiedonhallintajärjestelmiä, esimerkiksi tietomallien monipuolisen hyödyntämisen.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Timo Parikka, puh. 040 869 1037.

Jätä hakemuksesi 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.