Väyläsuunnitteluharjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille väyläsuunnitteluun harjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi innostustasi ja omaat infra-alan suunnittelun perusteet.

Tervetuloa Infra ja Liikenne-yksikkömme osaajien joukkoon Tampereelle

Väyläsuunnittelun harjoittelijana olet osa yli 50 hengen yksikköä Tampereella, jossa on monipuolista osaamista infra ja liikennesuunnittelusta. Yksikkömme kulttuuriin kuuluu projektien yhdessä tekeminen mutta toisaalta arvostamme sopivalla tavalla itsenäistäkin työtapaa. Yksikössämme emme jätä ketään yksin vaan panostamme nuorten ohjaamisen ja kouluttamiseen. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita. Tällä hetkellä olemme Tampereen seudulla useissa projekteissa mukana. Suunnittelemme mm. Tampereen seudullista raitiotietä ja vt3 Lempäälä-Pirkkala tieyhteyttä.

Tehtäviisi tulee kuulumaan erilaiset mielenkiintoisten väylähankkeiden (tie, katu, raide) suunnittelutehtävät.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija
  • AutoCAD-suunnitteluohjelmien hallinta
  • Tuntemusta infra-alan suunnittelutehtävien perusasioista

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411534
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere