Vaunuporari
Peab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkilöä, joista Suomessa noin 1800. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt Etelä-Suomen alueelle

Vaunuporareita

Tehtäviisi kuuluu vaunuporarin työtehtävät, mutta olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi myös muiden tehtävien parissa. Käytössä olevat poravaunut ovat Sandvik DX 780 ja Atlas Copco T40 -mallia. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Etsimme

Omaat vankkaa ammattitaitoa vaunuporarin tehtävästä ja hoidat työsi turvallisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Olet joukkuepelaaja ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on vähintään 5 vuotta monipuolista kokemusta vaunuporarin työtehtävistä. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Asko Kivimäki, puh. 0400 8723 66.

Hae tehtävää 2.6.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea liiketoiminnastamme.
www.swerock.fi/
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot