(Poistunut julkaisusta)

Vastuuvalvojia pankkien valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Tervetuloa Finanssivalvontaan ottamaan erilaista näkökulmaa pankkitoimintaan. Muualla keskityt vain yhden pankin toimintaan, meillä saat kokonaiskuvan kaikista Suomessa toimivista pankeista.

Haemme

KAHTA VASTUUVALVOJAA

pankkien jatkuvaan valvontaan.

Vastaat yhden tai useamman pankin vakavaraisuusvalvonnasta. Tukenasi on valvontaryhmä, joka koostuu eri riskialueiden asiantuntijoista. Osa valvottavistasi voi olla Euroopan keskuspankin (EKP) valvonnassa olevia suurimpia suomalaispankkeja, jolloin työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä EKP:n kanssa.

Olet pankkitoiminnan vankka osaaja, ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja soveltuva korkeakoulututkinto. Langat pysyvät käsissäsi, ja olet tottunut koordinoimaan monimutkaisia kokonaisuuksia. Olet valmis omaksumaan pankkitoiminnan vakavaraisuus- ja maksuvalmiussääntelyä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Tarjoamme tärkeän tehtävän pankkimarkkinoiden vakauden varmistajana. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi työskentelemällä osana yhteistä eurooppalaista pankkivalvontaa. Tukenasi on koko osaava työyhteisömme.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (viisi vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa apulaisjohtaja Jyri Helenius, p. 09 183 5312 tai jyri.helenius(at)finanssivalvonta.fi.
 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA