Vastuuvalvoja vakuutusyhtiöiden valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Vastuuvalvoja vakuutusyhtiöiden valvontaan

Vahinko- ja henkivakuutus -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta. Tavoitteenamme on turvata vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva. Eurooppalainen yhteistyö on osa arkeamme.

Haemme joukkoomme

VASTUUVALVOJAA


vastaamaan nimettyjen vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden sekä vakuutusyritysryhmien valvonnasta.
Sinulla on tehtävään soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva toimialaosaaminen. Valttikorttisi tehtävään voi olla esimerkiksi Solvenssi II -ryhmälaskennan tai oman varallisuuden erien tuntemus, vahva juridinen osaaminen tai esimerkiksi digitalisoituvien prosessien rakennus.

Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat, olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tekijätyyppi. Tiimissä työskentely on sinulle tuttua. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi. 

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan! 

Pääset vaikuttamaan finanssi- ja vakuutustoiminnan kannalta keskeisten toimijoiden valvontaan Suomessa. Teet haastavia ja monipuolisia valvontatehtäviä, kehität toimintaa asiantuntijoidemme kanssa toimialan vastuullisuuden ja vakavaraisuuden tueksi ja varmistamiseksi. 

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa valvontapäällikkö Ville Honkavirta, p. 040 170 1176 tai ville.honkavirta(at)finanssivalvonta.fi (5.7 asti), ja toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 046 876 9600 tai teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278454
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ville Honkavirta ja Teija Korpiaho 046 876 9600 (ville.honkavirta (a) finanssivalvonta.fi)
  • Puhelin: Ville Honkavirta, p. 040 170 1
  • Sijainti: Helsinki