(Poistunut julkaisusta)

Vastuuvalvoja työeläkevakuuttajien valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Vastuuvalvoja työeläkevakuuttajien valvontaan 

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Haemme joukkoomme

VASTUUVALVOJAA

Teet haastavia ja monipuolisia valvontatehtäviä. Olet vahvasti mukana myös kehittämässä vakuutusvalvontaa toimialan vastuullisuuden ja vakavaraisuuden tueksi sekä työeläkevarojen vastuullisen käytön varmistamiseksi. Koulutuksesi ja työkokemuksesi turvin analysoit eläkelaitosten toimintaa. Muut tehtävät määräytyvät osaamisesi mukaan.  

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva toimialaosaaminen. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tekijätyyppi, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot. Sinulle on tuttua työskennellä niin yksin kuin isommassakin porukassa, ja osaat johtaa projekteja ja viedä ne aikataulussa menestyksekkääseen päätökseen. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi.

Arvostamme asiantuntemustasi. Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi osaamisesi pohjalta. Tarjoamme sinulle motivoivan ja kiinnostavan työympäristön. 

Pääset kehittymään ammatillisesti työssä finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa. Jos merkityksellinen työ sosiaalivakuuttajien valvonnan parissa kiinnostaa, tämä voisi olla sinun paikkasi!

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat

  • valvontapäällikkö Matti Juntunen, p. 09 183 5507, matti.juntunen(at)finanssivalvonta.fi
  • toimistopäällikkö Mikko Kuusela, p. 09 183 5525, mikko.kuusela(at)finanssivalvonta.fi.

Työeläkelaitokset-toimisto vastaa työeläkeyhtiöiden, eläkesäätiöiden, vakuutuskassojen sekä lailla perustettujen eläkelaitosten vastuullisuuden ja vakavaraisuuden valvonnasta sekä mm. työeläkevarojen asianmukaisesta käytöstä. Lisäksi toimisto osallistuu eläkelaitoksia koskevan sääntelyn valmisteluun ja täytäntöönpanoon.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. 

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA