(Poistunut julkaisusta)

Vastuuvalvoja työeläkelaitosten valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Haemme joukkoomme

VASTUUVALVOJAA

vastaamaan työeläkelaitosten vastuullisuuden ja vakavaraisuuden valvonnasta.

Vastaat sinulle nimettyjen eläkelaitosten valvonnasta. Tukenasi on ryhmä eri alojen asiantuntijoita. Pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi oman osaamisesi pohjalta. Tehtäväsi on varmistaa toimialan ja sen toimijoiden vastuullisuutta ja vakavaraisuutta, vakuutettujen etujen turvaksi.

Sinulla on valvontatehtävään soveltuvaa työkemusta sekä korkeakoulututkinto, joiden pohjalta pystyt analysoimaan työeläkelaitosten toimintaa. Työeläketoimialaan liittyvä työkokemus on valttisi! Olet aktiivinen asiantuntija, joka on tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa. Et myöskään vierasta esiintymistä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi englanniksi, pärjäät myös ruotsiksi.

Asiantuntijamme tekevät työtä merkityksellisten valvontatehtävien parissa. Meillä saat kattavan näkemyksen sekä finanssi- ja vakuutustoiminnasta että työeläketoimijoista ja niiden valvonnasta Suomessa. Pääset myös kehittämään valvontatyötämme yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Vaativien työtehtävien lisäksi meillä on aina tarjolla osaavien kollegoiden tuki.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Mikko Kuusela, p. 09 183 5525 tai mikko.kuusela(at)finanssivalvonta.fi.

 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA