(Poistunut julkaisusta)

Vastuusiivooja Turun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Oletko kokenut siivoustyönosaaja, joka etsii merkityksellistä työtä?

 

Tule meidän tiimiimme - timanttiseen työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena sekä oppia uusia taitoja yhdessä mahtavan porukan kanssa. Etsimme nyt:

 

 

ARJEN SANKARIA 

 

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turkuun ja lähialueille. Tässä tehtävässä toimit Palvelumestarin oikeana kätenä, arjen sankarina – vastuusiivoojana! Työssäsi tuet Palvelumestaria päivittäisissä askareissa ja hoidat juoksevia asioita kentällä, kuten esimerkiksi työvaatteiden ja avainten luovutuksia, uusien työntekijöiden opastamista, pyykkihuollon organisoimista sekä pystyt tuuraamaan mahdollisia sairaspoissaoloja.

 

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin, mutta tarvetta voi olla myös satunnaisille ilta- ja viikonloppuvuoroille.

 

Sovit tiimiimme, mikäli sinulta löytyy luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti muuttuvissa tilanteissa. Aikaisempi työkokemus erityisesti kohdevastaavan/palveluohjaajan sekä hyvä siivoussilmä ovat valttikortteja tehtävässä! Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään.

 

Työ on fyysistä, joten hyvä yleiskunto on ehdoton plussa. Työssäsi kohtaat myös asiakkaita, joten timanttinen asiakaspalveluasenne on myös toivottavaa. Kentällä tulee paljon muuttuvia tilanteita ja nopeita liikkumisia eri kohteisiin, joten tehtävä vaatii ajokortin.

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia, työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi
  • Alustan kasvaa ja kehittyä ammatillisesti
  • Mahdollisuuden suorittaa ammatillinen tutkinto/osatutkinto, tai edetä esimiestehtäviin

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc