(Poistunut julkaisusta)

Vastuusairaanhoitaja
Alina Hoivatiimi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Alina Hoivatiimi Oy
Alina Pori on osa valtakunnallista Alina-ketjua. Toiminta Porissa ja lähikuntien alueella on alkanut v. 2015. Jokainen Alina on paikallinen ja itsenäinen yritys.
Toimenkuva
Me Alina -ketjussa nautimme asiakkaidemme suuresta arvostuksesta. Valtakunnallista toimintaamme luotsaavat suurella sydämellä palvelualttiit Alina-yrittäjät, jotka huolehtivat asiakkaidensa kokonaisvaltaisesta kodinhoidosta.

Sana osaamisestamme on kiirinyt ja nyt etsimme kasvavaan joukkoomme vastaavaa SAIRAANHOITAJAA.
Odotamme sinulta
Itsenäisesti suoritettavaan työhösi mahtuu monipuolisia tehtäviä. Antoisa, eri-ikäisten asiakkaiden parissa toteutettava työ palkitsee joustavan ja asiakaslähtöisen tekijänsä. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kieltä. Oman auton käyttömahdollisuus on työnteon kannalta välttämätöntä.

Toimit Porin alueella asiakkaan kotona. Tukikohtasi on Porissa sijaitseva Alinan toimisto. Allakkasi täyttyy monipuolisesta kotipalvelutyöstä sekä vastuusairaanhoitajan monipuolisista hallinnollisista tehtävistä päivystyksineen kompaktissa, hyvähenkisessä tiimissä.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme vahvaa, rautaista ja monipuolista sairaanhoitajan työn kokemusta eri ikäisten parissa. Työssä tarvitaan henkilöstöjohtamisen ja esimiehen taitoja. Lisäksi sinulla tulee olla rohkeutta ja mielenkiintoa markkinoida Alina-palveluita. Arvostamme myös taloudellista osaamista.
Muut tiedot
Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus!

Tiesitkö? Saimme edellisessä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2017) huippuarvosanat toiminnastamme! Kokonaiskeskiarvo eri osa-alueiden osalta oli peräti 3,7 (asteikko 1-4).
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Terhi Castren, elina.palomaki@alinahoivatiimi.fi, 044 455 6507
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.10.2018 mennessä.