Vastuusairaanhoitaja Nurmekseen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Onko ihmisten parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Jos viihdyt rauhallisessa ympäristössä kuitenkin palveluiden äärellä, niin tästä voit napata itsellesi mahtavan vakituisen työn! Etsimme nyt sairaanhoitajaa asiakkaallemme Nurmeksen Porokylässä sijaitsevaan ikäihmisten, muistihäiriöisten ja pitkäaikaissairaiden hoitokotiin! Aloittaa voit omien toiveidesi mukaan vaikka heti!

Työnkuvaus: 

Asukkaiden kanssa työskennellään 14- paikkaisessa viihtyisässä omalla pihalla varustetussa hoivakodissa, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista. Asiakaskunta koostuu ikäihmisistä, muistihäiriöisistä sekä pitkäaikaissairaista. Ryhmäkoti sijaitsee Nurmeksen Porokylässä lähellä palveluita, joita hyödynnetäänkin arjessa asukkaiden kanssa tehokkaasti.

Sinun tehtäviisi kuuluu asukkaiden terveydentilan seuranta ja lääkehoidon toteuttamisen kokonaisvastuu yhdessä lääkärin kanssa, sekä hoitotyön suunnitelmallisuuden ja laadun seuranta. Toimit yksikön johtajan apuna ja vastaat siitä, että yksikön arki rullaa mukavasti. 

Tarjoamme:

Saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Tässä vakituisessa työssä sinulle on tarjolla päivätyö täysillä tunneilla. Tässä tehtävässä sinun on mahdollista myös ansaita mukavasti, sillä palkkaus on kohdillaan. Tästä lisää esimerkiksi haastattelussa. Ympärillesi saat mukavan työporukan ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa touhuta. Tämä työ tarjoaa tekijälleen vastuullisen toimenkuvan, mutta tarvittaessa tukea ja apua on kuitenkin tarjolla. 

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta ja Valviran laillistusta. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta tärkeintä kuitenkin on reipas asenne työtä kohtaan. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442489
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Nurmes