(Poistunut julkaisusta)

Vastuuohjaaja
Vantaan 4H-yhdistys

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsimme vastuuohjaajaa Katrinebergin lastenleireille Vantaalle kesäksi 2018!

Vastuuohjaaja vastaa Katrinebergin leirien käytännön järjestelyistä ja leirisisällöistä yhteistyössä nuorisotyönkoordinaattorin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös tietysti lapsiryhmien ohjaaminen sekä yhteydenpito leiriläisten vanhempiin ja yhteyshenkilönä toimiminen toimiston ja leirinohjaajien välillä. Vastuuohjaaja huolehtii osaltaan siitä, että leirikokemus on mukava ja turvallinen sekä leiriläisille että leirinohjaajina toimiville nuorille. 

Vastuuohjaajaksi haemme sinua; täysi-ikäistä, innostavaa ja tunnollista osaajaa. Toivomme, että opiskelet parhaillaan nuorisotyöhön kytkeytyvää alaa tai olet vastavalmistunut (esimerkiksi nuoriso-ohjajaaksi, luokanopettajaksi tai yhteisöpedagogiksi) ja sinulla on myös käytännön kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta. Leireillä vietetään paljon aikaa Katrinebergin 4H-kotieläinpihalla, joten sinulla tulee olla kokemusta tai ainakin valmiutta ja innokkuutta toimia eläinten kanssa.

Vastuuohjaajan päivittäinen työaika on 7,5 tuntia leirien aikana 4.6.-8.8.2018 (mikäli kaikki leirit toteutuvat). Lisäksi edellytämme, että vastuuohjaaja pystyy tuntityönä osallistumaan perehdytykseen toukokuun aikana sekä leirinohjaajille järjestettävään koulutukseen Pauligin huvilalla, Töölössä 5-6.5.2018. Vastuuohjaajan palkka leirikauden aikana on 1500 euroa/kk ja toukokuussa tehdyistä tunneista maksetaan korvauksena 9 e/tunti. 

 

Lue lisää ja hae työpaikkaa nettisivuiltamme!