(Poistunut julkaisusta)

Vastuumyyjäksi Finlaysonin Pop Up -myymälään Tornioon!
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Etsimme ammattitaitoista vastuumyyjää Tornion Rajalla -kauppakeskukseen Finlaysonin PopUp -myymälään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 9.11.2020 ja kestävät tammikuun 2021 loppuun asti

Finlayson avaa sesongin aikaan valtakunnallisesti monia kausimyymälöitä. Siksi etsimmekin nyt sinua Vastuumyyjäksi Tornion Rajalla -kauppakeskukseen Finlaysonin PopUp -myymälään. Vastuumyyjän sopimustuntimäärät ovat 30-37,5h/vko. Palkkaus on Kaupan tes:in mukaan.

Työajat asettuvat kauppakeskuksen aukiolon mukaan, joten olethan valmis tekemään vuoroja kaikkina viikonpäivinä myös iltaisin.

Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Parhaiten myynti ja asiakaspalvelu sujuvat iloisella ja rohkealla asenteella mutta myös osaamisella. Vastuumyyjänä olet mukana uuden liiketilan avausprosessissa tiimisi kanssa, vastaat kampanjoiden aikataulusta, kuormien vastaanotosta, tilauksista sekä laadit työvuorolistoja. Tähän kaikkeen saat tietenkin tukea ja neuvoja! Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi.

Etsimme oma-aloitteisia ja kokeneita myyjiä, joilla on halua olla läsnä myymälän päivittäisessä arjessa, ohjata tiimiä ylpeydellä omaa esimerkkiä käyttäen ja inspiroiden hyviin tuloksiin sekä yhteishenkeen. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi olet kiinnostunut kodin sisustuksesta ja myynti sekä asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asia. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille.

Jos tunnet poltetta ja halua monipuoliseen myyntityöhön, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.