(Poistunut julkaisusta)

Vastuumyyjä
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Työnkuvasi

Kotimaan Energia Oy on maanlaajuisesti toimiva sähköyhtiö, joka myy sähköä kilpailukykyiseen hintaan koko Suomeen. Yhtiö on osa Fortum Consumer Solutions konsernia ja yli 130 000 suomalaista on valinnut Kotimaan Energian sähkönmyyntiyhtiökseen.

Haemme nyt Kotimaan Energian Retention-tiimiin vastuumyyjää vakituiseen työsuhteeseen Espoon Keilalahteen.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme laadukas asiakaspalvelu ja tuotteidemme ja palveluidemme myynti puhelimitse, sekä sähköpostitse. Toimit myös esimerkillisessä roolissa ja tuet muuta tiimiä tavoitteiden saavuttamisessa. Autat esimiestä päivittäisessä myynnin valmennuksessa, raportoinnissa ja toimit tiimille suunnan näyttäjänä. Energisellä asenteellasi autat koko tiimin huippu suorituksiin.

Haluamme taata asiakkaillemme loistavan ja pitkän asiakassuhteen ja sinä tulet olemaan avainpelaaja sen varmistamisessa. Luonteellesi on ominaista tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti ja innokkaasti. Päivittäinen työmme pitää sisällään pääasiassa sähkösopimusten uusimista ja lisäarvopalveluiden myyntiä puhelimitse. Työkuvaan ei sisälly uusasiakashankintaa. 

 

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen (työaika pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 ja mahdollisuus liukuvaan työaikaan), mielenkiintoisen työtehtävän myynnin parissa, mahdollisuuden jakaa omaa osaamista muille, nuorekkaan ja dynaamisen tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, kattavan perehdytyksen työtehtäviin, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. 

 

Odotamme sinulta

Olet positiivinen, innostunut ja rohkea, sekä haluat kehittää ja kehittyä. Olet ehtinyt jo kerryttää myyntiosaamista, sinulle on luontaista auttaa muita ja haluat omalla panostuksellasi saada myös muut onnistumaan.

Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen työntekoon.

Hallitset sujuvasti suomen- ja englannin kielen. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.01.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisäkysymykset: Ira Kiander p. 050 343 3911 arkisin 9-16 tai Ira.Kiander@Kotimaanenergia.fi