(Poistunut julkaisusta)

Vastuumyyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsitkö vastuullista myyntityötä naapurimaasta, Ruotsista? Omaatko hyvät ruotsin kielen kommunikointitaidot ja viihdyt sosiaalisessa työssä? – Täydellistä, jatka siis lukemista!

Haemme nyt VASTUUMYYJÄÄ Tukholman Täbyhyn avattavaan huonekalushowroomiin.

Asiakkaamme toteuttaa erilaisia säilytysratkaisuja yli 25 vuoden kokemuksella. Nyt he avaavat uudenlaisen, kodinomaisen showroomin Täbyhyn yhteistyössä muiden suomalaisten arvostettujen brändien kanssa.

Vastuumyyjänä tehtäviisi kuuluu tuotteiden esittely asiakkaille, tuotekokonaisuuksien suunnittelu 3D-suunnitteluohjelmalla sekä asiakkaiden auttaminen. Opastat heitä myös erilaisissa verkkokauppaan liittyvissä asioissa ja hoidat chat-palvelua. Huolehdit showroomin siisteydestä ja tyylikkyydestä ja pääset myös mukaan kehittämään koko konseptia sekä ideoimaan uusia tapahtumia. Showroomin aukioloajat ovat tiistaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantaisin klo 11-15.

Työssä onnistuminen edellyttää hyviä ruotsin kielen kommunikointitaitoja. Lisäksi omaksut nopeasti uusia ohjelmia, olet tarkka ja tavoitteellinen sekä motivoidut vastuusta. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä muiden kanssa. Alan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä tietämys kalustealasta katsotaan eduksi. Työssäsi kommunikoit tiiviisti Suomen tehtaan ja toimiston kanssa, joten suomen kielen taito on myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä menestyvässä yrityksessä korkealaatuisten tuotteiden parissa. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia markkinointitapahtumia sekä kehittämään konsepteja ja toimintaa Ruotsissa. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta valitun henkilön on tarkoitus siirtyä myöhemmin asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko? Jätä siis hakemuksesi heti rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, työt alkavat syyskuussa 2019.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi