(Poistunut julkaisusta)

Vastuumyyjä, Telia Avoin Kuitu, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Etsimme Telian Avoimen Kuidun voimakkaasti kasvavaan konseptiin vastuumyyjiä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Jos innostut myyntityöstä, jossa pääset toimimaan vastuullisessa kapteenin roolissa ja haluat rakentaa loistavaa konseptia kaikkien tunteman brändin parissa, niin tässä on erinomainen mahdollisuus sinulle.

Kapteenina toimit lähiesimiehenä kolmelle tai neljälle sopimusmyyjälle. Motivoit ja varmistat, että tiimi saavuttaa yhdessä tavoitteet. Ymmärrät, mitä tarkoittaa aktiivinen myynti ja näytät esimerkilläsi mallia siitä miten sitä tehdään. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka nauttii myynnistä, viestii vakuuttavasti ja luontevasti sekä työskentelee pitkäjänteisesti. Myyntityötä tehdään pientaloalueilla, jonne Telian Avoin Kuitu -tiimi jalkautuu keskustelemaan asukkaiden kanssa loistavan tuotteen eduista ja mahdollisuuksista. Tarjoamme nykyiset ja tulevat nettipalvelut häiriöttä kaikkien ulottuville. Nuorekkaassa ja kannustavassa tiimissä rakennetaan menestystarinaa vahvan myyntikokemuksen omaavan kenttämyyntipäällikön ohjauksessa ja yhteistyössä Telian ja StaffPointin kanssa.

Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä (kuitenkin viimeistään tammikuussa) kattavalla perehdytysjaksolla. Työvuorot sijoittuvat arkeen ja viikonloppuihin: ma-pe klo 14 - 20.00 välille ja la - su klo 11 - 18.00 välille. Työtunteja kertyy vähintään 25h/vko ja käytettävyytesi sekä osaamisesi mukaan voimme tarjota sinulle jopa täydet tunnit. Maksamme kilpailukykyisen pohjapalkan ja lisäksi työssä hyvin menestyvän on mahdollista saada huomattavat lisäansiot bonusjärjestelmän ansioista. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Katso lisätietoa Avoimesta Kuidusta: https://www.avoinkuitu.fi/?gclid=EAIaIQobChMIzPuP0uTY3QIVhE0YCh2TUgKtEAAYASAAEgKkv_D_BwE

Valokuitulähettilään ajatukset Telian Avoimesta Kuidusta löydät täältä:
https://youtu.be/cuWDufe7mfs


Edellytämme sinulta

Ymmärrystä ja kokemusta aktiivisesta myynnistä.
Erinomaisia vuorovaikutustaitoja.
Kokemusta esimiestehtävistä.
Liiketoimintalähtöisyyttä.
Aktiivisuutta, itseohjautuvuutta ja halua kehittyä.
Mahdollisuutta työskennellä iltapainotteisesti klo 11.00-20.00 välillä.
Vähintään B-luokan ajokorttia.


Tarjoamme sinulle

Positiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kasvuyrityksen menestystarinassa.
Kannustavan palkkamallin, joka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta.
Työskentelyvälineet esim. puhelin, kannettava tietokone.


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitäthän hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi