(Poistunut julkaisusta)

Vastuumyyjä, Apetit, Prisma Limingantulli Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017
Etsimme Limingantullin palvelutorille kahta asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä

VASTUUMYYJÄÄ

Vastuumyyjänä olet tiimisi avainpelaajia ja toimit tiimiesimiehesi oikeana kätenä. Osallistut aktiivisesti asiakaspalveluun ja vastaat vuorossasi töiden organisoinnista, niiden sujuvuudesta sekä tiedonkulusta. Tuot työyhteisöön myönteistä energiaa ja asennetta.

Vastuumyyjä 1; Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Työaika on 37,5h/vko ja vuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikoihin (ma-su).
Vastuumyyjä 2; Työsuhde on määräaikainen 31.8.2018 saakka ja alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Työaika on 37,5h/vko ja vuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikoihin (ma-su).

Apetitin palvelumyyntitiskien erityisosaamisalueita ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit ja maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet. Painotamme erityisesti hyvää asiakaspalvelua, tuotteiden herkullista makua ja houkuttelevaa esillepanoa sekä valikoiman monipuolisuutta. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja osaamisestamme ja kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti.


Edellytämme sinulta

Office-ohjemiston käyttö on sinulle tuttua entuudestaan
Tuoteryhmätuntemusta entuudestaan
Suunnitelmallisuutta, tarkkuutta ja luotettavuutta
Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimia tiimissä
Mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina
Aktiivista, esimerkillistä ja huomioivaa asiakaspalveluasennetta


Tarjoamme sinulle

Mukavan ja vilkkaan työympäristön, mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ammattilaisena.


Arvostamme

Katsomme eduksi aiemman tilaus- ja raportointijärjestelmien tuntemuksen.


Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti! Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi/avoimet-tyopaikat ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!

Lisätietoja tehtävästä antavat Prisma Limingantullin tiimiesimies Pirjo Paasimaa p. 0447885849


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti 
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi