(Poistunut julkaisusta)

VASTUUMYYJÄ (1 hlö) JA MYYJIÄ (2 hlö) FINLAYSONIN POP-UP MYYMÄLÄÄN KOKKOLAAN!
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Finlayson Oy
Vuonna 1820 perustettu kodintekstiilejä valmistava Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Skotlantilainen James Finlayson tupsahti vuonna 1820 Tampereelle, jossa silloin oli pari tuulen pieksemää tupaa ja valjastamaton koski. Muutaman vuosikymmenen kuluttua samalla paikalla oli Pohjoismaiden suurin teollinen yritys, jolla oli oma kirkko, sairaala, koulu ja palokunta. Tänä päivänä Finlaysonilla ollaan vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin sen varhaiset omistajat. Finlaysonilla on Suomessa yhteensä 23 omaa myymälää, neljä shop-in-shopia sekä useita pop up -myymälöitä sesonkiaikaan. Lisäksi tuotteita on saatavilla verkkokaupasta sekä hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan.
Toimenkuva
Etsimme nyt oma-aloitteista ja aurinkoista myyjätiimiä joulusesonkiin Kokkolan K-Citymarketin tiloihin avattavaan pop up -myymälään!

Myyjän työtehtäviin kuuluvat myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi mm. tuotteiden esillepano, tavaroiden vastaanotto, myymälän yleisen siisteyden ylläpito, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä tilitykset. Tärkeimpänä tehtävänä palvelet asiakkaita asiantuntevasti ja autat heitä löytämään sopivat tuotteet heidän tarpeisiinsa. Pääset olemaan myös mukana pop up -myymälän rakentamisessa alusta asti, mikä mahdollistaa laajan tutustumisen koko konseptiin jo heti alkumetreiltä.

Vastuumyyjän työtehtäviin kuuluvat edellä mainittujen myyjän tehtävien lisäksi mm. työvuorosuunnittelu, täydennystilaukset sekä myymälän yleisilmeestä ja toimivuudesta huolehtiminen.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on vastuullinen ja palveluhenkinen persoona, joka kykenee sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteen hiileen puhaltamiseen tiimissä. Hoidat työt aina pilke silmäkulmassa ja omaat aurinkoisen olemuksen, joka tarttuu myös asiakkaaseen! Lähestyt rohkeasti asiakkaita ja uskallat tuoda myös omia ideoitasi esille. Hakijoilta toivotaan ruotsinkielen taitoa.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista. Erityisesti arvostamme can do -asennetta ja motivoitunutta sekä vastuullista työotetta. Mikäli sinulta löytyy lisäksi visuaalista silmää ja olet innostunut kodin sisustuksesta, saatat olla etsimämme henkilö!
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tunnettujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa yhdessä mukavan ja myyntihenkisen porukan kanssa! Työaika määräytyy myymälän aukiolojen mukaan, joten olethan valmis tekemään kaikenlaisia vuoroja. Vastuumyyjän työtuntien määrä on min. 30h/vko ja myyjien sopimuksen mukaan noin 20h/vko. Työsuhde alkaa 15.11.2018. ja päättyy 31.1.2019

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja voisit sopia tehtävään, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja HAE paikkaa. Kerro meille miksi juuri sinä voisit olla etsimämme myyjä! Muistathan lisätä hakemukseesi myös CV:n mukaan ja mainitse myös, mistä tuntimäärästä olet kiinnostunut.
Lisätiedot tehtävästä antaa HR-koordinaattori Juuso Laakso p. 0403075241 tai juuso.laakso@vmp.fi
Kesto
noin 3kk
Lisätietoja
Juuso Laakso, Juuso.Laakso@vmp.fi, 0403075241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.10.2018 mennessä.