(Poistunut julkaisusta)

VASTUULLISUUSPÄÄLLIKKÖ
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Tarjolla on mielenkiintoinen ja itsenäinen rooli omistamisen ja sijoittamisen - liiketoimintayksikössä, jossa pääset rohkeasti uudistamaan ja luomaan parempaa kaupunkiasumista.

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtävässäsi vastaat Kojamon vastuullisuudesta yritystasolla, painottaen asuinkiinteistöjen rakennuttamiseen ja ylläpitoon liittyviä näkökulmia. Lähestymme vastuullisuutta laaja-alaisesti ja Kojamossa vastuullisuus kuuluu jokaisen kojamolaisen työnkuvaan.

Tehtäväsi on uusi ja roolissasi vastaat Kojamon vastuullisuusohjelman luomisesta ja toteuttamisesta yhdessä keskeisten sisäisten sidosryhmien kanssa. Vastaat myös Kojamon vastuullisuusraportoinnista sekä toimit asiantuntijana ja sparraajana vastuullisuuden kysymyksissä. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva.

Vastuullisuus on yksi Kojamon strategisista painopistealueista.  Se näkyy toiminnassamme tänään mm. harmaan talouden torjunnassa, energiansäästöohjelmiin osallistumisessa (VAETS 2) ja omien toimistojemme WWF:n Green Office –ympäristöjärjestelmissä. Rakennuttamisessa oman tonttivarannon hankkeemme ovat FInZEB lähes nollaenergiataloja ja olemme osallistuneet useana vuonna vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

Onnistumistasi tehtävässä helpottavat: 

  • liiketoimintalähtöinen ote vastuullisuuteen
  • näyttö aikaisemmista vastuullisuusraportoinnin ja –ohjelmien läpiviennistä, sekä kehitystyöstä niiden parissa
  • vahva ymmärtämys vastuullisuuden keskeisimmistä viitekehyksistä, kuten GRI:stä, TCFD:stä sekä kiinteistösijoittamisen osalta GRESB:istä
  • ymmärtämys kiinteistösijoittamisen lainalaisuuksista ja rakennuttamisen ratkaisuista
  • soveltuva korkeakouluasteinen koulutus
  • vahvat kommunikaatio ja yhteistyötaidot
  • ratkaisukeskeinen asenne

Olet osa noin 40 hengen omistamisen ja sijoittamisen liiketoimintayksikköä ja yksikön johtoryhmän jäsen. Tehtävässäsi raportoit omistamisesta ja sijoittamisesta vastaavalle liiketoimintajohtajalle Ville Raitiolle.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, +358 50 5314864, tarja.oinonen@mercuriurval.com. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 03.02.2020 mennessä! 

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!