Vastuullisuus- ja energiatehokkuusasiantuntija
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Luonnistuuko päästölaskenta ja onko energiatehokkuus lähellä sydäntäsi? Haluaisitko tehdä jotain konkreettista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Tule L&T:n Energiapalveluiden tiimiin pienentämään asiakkaidemme hiilijalanjälkeä ja energialaskua! Tule meille

 

VASTUULLISUUS- JA ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJAKSI

 

Tässä tehtävässä parannat asiakkaidemme energiatehokkuutta ja autat heitä paitsi hahmottamaan, myös pienentämään toiminnan aiheuttamia päästöjä. Työnkuvaasi kuuluvat olennaisena osana asiakkaidemme energiankäytön ja kasvihuonekaasupäästöjen arviointi ja raportointi. Autat asiakkaitamme sekä rakentamaan tiekarttoja, että ajamaan tuota tietä kohti hiilineutraaliutta. Autamme asiakkaitamme myös koko arvoketjun päästöjen (Scope 1-3) laskennassa ja samalla varmistamme, että asetetut ilmastotavoitteet kattavat kaikki arvoketjun olennaiset vaiheet. Myös L&T:n omien yksiköiden tukeminen vastuullisuusasioissa on osa toimenkuvaasi.

 

Toimit asiakastyössä itsenäisesti mutta myös yhteistyössä L&T:n energiatiimin kanssa. Tiimimme toimii koko Suomen laajuisesti, joten myös tämän tehtävän sijainti on joustava – voit työskennellä vaikka täysin etänä, jos tarvittaessa pystyt matkustamaan eri kohteisiin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.  Työn aloitusajankohdasta sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen.

 

Mitä odotamme sinulta?  

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. energia-, automaatio- tai talotekniikan DI tai AMK-insinööri, tai ympäristöjohtamisen tutkinto). 
  • Osaamista energiatehokkuuden saralta, esimerkiksi energiasuunnittelu/ kannattavuuslaskenta/ energiajohtaminen- tai managerointi/ energiatehokkuussopimus
  • Energianhallintajärjestelmät kuten EnerKey ja Granlund Manager
  • Kokemusta päästölaskennasta (GHG Protocol/Elinkaaripäästölaskenta)
  • Kokemusta ilmastositoumuksista tai luokitusjärjestelmistä (Science Based Targets/LEED, BREEAM tai GRESB)
  • Rakkautta Exceliä kohtaan, sillä tulet käsittelemään suuria numero- ja datamääriä
  • Hyviä viestintätaitoja, sillä tehtävä sisältää paljon asiakastyötä
  • Koet omistajuuden tunnetta projekteistasi, ja pidät kunnia-asiana saattaa sovitut asiat loppuun, kuten tiimissämme on tapana
  • Ongelmanratkaisukykyä, pitkäjänteisyyttä ja kokonaisuuksien hallintaa, sillä haluamme keksiä uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, mikä ei yleensä onnistu yhdessä yössä!

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:n usean tuhannen kiertotalousammattilaisen porukka toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan matkalle kohti kestävämpää huomista! Työskentelet vastuullisuuden ja kestävän kehityksen ytimessä saaden vaikuttaa L&T:n energiapalveluiden kehitykseen. Isossa pörssiyhtiössä saat laaja-alaisen näköalapaikan kiinteistö- ja ympäristöalaan, ja sinulla onkin mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. Henkilöstöetuuksina meillä on tavallista kattavampi työterveyshuolto sairauskassan kera, henkilöstöklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.  

 

Innostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo rekrytointiprosessin aikana! Huomioithan, että työn aloituksen ajankohdasta sovitaan erikseen. Tuleva esihenkilösi Tuomas Hietala (puh. 0503854502) vastaa mielellään kysymyksiisi. Käytämme rekrytoinnissa online-soveltuvuusarviointeja osana puolueetonta valintaa.  

 

Lue lisää energiapalveluistamme täältä:  https://www.lt.fi/fi/yritysasiakkaat/palvelut/kiinteistotekniikka/energiatehokkuus 

 

Ja energian optimointijärjestelmästämme Smartti Automaatiosta täältä: https://www.lt.fi/fi/smartti  

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot