(Poistunut julkaisusta)

Vastuullisen yritystoiminnan asiantuntija
Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme oma-aloitteista ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä uudistamaan työelämää! Tule meille työkaveriksi Elinkeinoelämän keskusliittoon!

Me EK:ssa näemme vastuullisuuden laajasti ja vastuullisuustyössämme käsittelemme niin ympäristöteemoja kuin sosiaalisen vastuun ja taloudellisen vastuun asioita. Vastuullisen yritystoiminnan asiantuntijana toteutat EK:n vastuullisuuden tiekarttaa ja pääset mukaan rakentamaan yhteistyötä vastuullisuusasioista niin sisäisesti kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimenkuvaan kuuluu koordinoida EK:n eri asiantuntijoiden vastuullisuustyötä, osallistua eri työryhmiin EK:n vastuullisuusasiantuntijana ja toimia vastuullisuusvaliokunnan sihteerinä. Tämän ohella olet mukana edistämässä toimivaa liiketoimintaympäristöä yrityksille, kasvuyrittäjyyttä ja vastuullisuutta kansainvälisestä näkökulmasta. Työhösi kuuluu myös viestiminen sidosryhmille, medialle ja jäsenyrityksille.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta vastuullisuustyöstä mielellään yritysympäristössä. Sovit hyvin tiimiimme, jos tunnet yhteiskunnallista päätöksentekoa ja olet kiinnostunut edistämään yritysten asioita. Toivomme, että olet hyvä verkostoituja ja sinulla on jo suhteita vastuullisuusalalla. Kiinnostus ja osaaminen viestinnästä on meille EK:laisille tärkeää, toivottavasti sinullekin! Tarjoamme sinulle mukavat ja rennot työkaverit, tiimin täynnä huippuasiantuntijoita ja hyvät henkilöstöedut.

Täytä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella ja CV viimeistään sunnuntaina 25.10.2020.