Vastuullisen sijoittamisen päällikkö 
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tarjoamme parempaa työelämää  

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä. 
 Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä. 
 Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat  

Haussa
Vastuullisen sijoittamisen päällikkö 

Haemme vastuullisen sijoittamisen päällikköä kehittämään vastuullisen sijoittamisen toimintatapoja ja tulevaisuutta sekä vastaamaan päivittäisiin haasteisiin. Tarjolla on laaja tehtäväkenttä Suomen suurimpien sijoittajien joukkoon kuuluvan yhtiön ja vastuullisen sijoittamisen edelläkävijän palveluksessa. Pääset maailmanlaajuisen vastuullisen sijoitustoiminnan näköalapaikalle.

Teet tiiviistä yhteistyötä muiden vastuullisen sijoittamisen ammattilaistemme ja koko sijoitusorganisaation kanssa. Myös Ilmarisen yhtiö- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntijat ovat keskeisiä yhteistyökumppaneitasi. Vastuullisen sijoittamisen tehtäväkenttä on globaali, joten yhteydet kansainvälisiin kollegoihimme ja vastuullisuustoimijoihin ovat merkittäviä. 

Vastuullisen sijoittamisen tiimissämme toimii päällikön lisäksi kaksi vastuullisen sijoittamisen analyytikkoa. Vastuullisen sijoittamisen päällikkö raportoi Ilmarisen sijoitusten allokaatiojohtajalle.

Ilmarisen eläkevastuiden katteena on yli 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus ja olemme Suomen suurimpia sijoittajia. Ilmarinen on kansainvälisesti arvostettu toimija, vastuullinen sijoittaja ja aktiivinen omistaja. Sijoitamme eläkevarat vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti. Vastuullinen sijoittaminen on Ilmariselle tärkeää, ja vastuullisen sijoittamisen periaatteemme koskevat kaikkia sijoituspäätöksiämme. Otamme sijoituspäätöksiä tehdessämme huomioon taloudellisten näkökohtien lisäksi myös ympäristön, sosiaalisen vastuun ja hyvän hallinnon (ESG) näkökulmat. Vastuullisessa sijoittamisessa katsotaan paitsi nykypäivää myös pitkälle tulevaisuuteen ja vastuullinen sijoittaminen kehittyy nopeasti. Tutustu vastuullisen sijoittamisen periaatteisiimme 

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

  • vastuullisen sijoittamisen näkemyksellistä ammattilaisuutta
  • sijoitustoiminnan eri omaisuusluokkien ja niiden vastuullisuuskysymysten hyvää tuntemusta
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vahvoja ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa ja luontevaa esiintymiskykyä  
  • sujuvuutta ja vakuuttavuutta puhujana ja kirjoittajana sekä suomeksi että englanniksi
  • itsenäisyyttä ja tavoitteellisuutta toiminnassasi
  • kykyä kuunnella ja arvostaa myös muiden mielipiteitä

Meille kannattaa tulla 
Tämä on paikka, jossa pääset käytännössä vaikuttamaan vastuullisen sijoittamisen tulevaisuuden toimintatapoihin. Tarjoamme sinulle laajat näkymät globaaliin sijoitustoimintaan, suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.
Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt
Lisätietoja tehtävästä antaa allokaatiojohtaja Esko Torsti puh. 050 629 42 ke 27.5., to 28.5. ja pe 29.5. klo 13.00–15.00. Muina aikoina voit olla yhteydessä rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Eezy Personnelin konsulttijohtajaan Janne Metsään, puh. 040 090 9927.
Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 7.6.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot