(Poistunut julkaisusta)
Ilmoituksen osoite: https://tyopaikat.oikotie.fi/tyopaikka/1281856
Vastuullinen keittiötyöntekijä, Lapua
StaffPoint
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Oletko ravintola-alan ammattilainen?
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lapualle vastuullista KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ.
Keittiötyöntekijä työskentelee itsenäisesti monipuolisissa työtehtävissä. Keittiötyöntekijän työtehtäviin kuuluu erilaisten tilaisuuksien ruoka- ja kahvitarjoilujen valmistaminen ja järjestäminen.
Työt alkavat 22.7 ja töitä on tarjolla noin 4-5 viikkoa. Työtunteja tässä työssä on 38,75 tuntia viikossa. Työtä on mahdollista jatkaa myös tämän jälkeen, asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Työvuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisin ja työvuorot ovat pääsääntöiseti päivävuoroja. Vuorot sijoittuvat pääasiassa noin kello 7.00-19.00 välille. Paikkaa hakiessasi varauduthan työskentelemään silti myös iltavuoroissa tarpeen mukaan.
Työvuorossa työskennellään yksin, joten edellytämme hakijalta itsenäistä työotetta.
Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.
Edellytämme sinulta
Kykyä työskennellä itsenäisesti
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta
Mahdollisuutta työskennellä niin arkena kuin viikonloppuinakin
Joustavuutta
Keittiöalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
Tarjoamme sinulle
Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn
Monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta
Kiinnostuitko?
Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelosi hakemukseesi. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.
Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, tarkkailethan sähköpostiasi!
Lisätietoja
Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lapualle vastuullista KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ.
Keittiötyöntekijä työskentelee itsenäisesti monipuolisissa työtehtävissä. Keittiötyöntekijän työtehtäviin kuuluu erilaisten tilaisuuksien ruoka- ja kahvitarjoilujen valmistaminen ja järjestäminen.
Työt alkavat 22.7 ja töitä on tarjolla noin 4-5 viikkoa. Työtunteja tässä työssä on 38,75 tuntia viikossa. Työtä on mahdollista jatkaa myös tämän jälkeen, asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Työvuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisin ja työvuorot ovat pääsääntöiseti päivävuoroja. Vuorot sijoittuvat pääasiassa noin kello 7.00-19.00 välille. Paikkaa hakiessasi varauduthan työskentelemään silti myös iltavuoroissa tarpeen mukaan.
Työvuorossa työskennellään yksin, joten edellytämme hakijalta itsenäistä työotetta.
Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.
Edellytämme sinulta
Kykyä työskennellä itsenäisesti
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta
Mahdollisuutta työskennellä niin arkena kuin viikonloppuinakin
Joustavuutta
Keittiöalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
Tarjoamme sinulle
Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn
Monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta
Kiinnostuitko?
Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelosi hakemukseesi. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.
Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, tarkkailethan sähköpostiasi!
Lisätietoja
Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi